Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пояснювальна записка. Доводжу до Вашого відома, що причиною мого затри­мання у відрядженні на 3 дні в Луцькому педагогічному училищі стали надання допомоги викладачам у підготовці



Доводжу до Вашого відома, що причиною мого затри­мання у відрядженні на 3 дні в Луцькому педагогічному училищі стали надання допомоги викладачам у підготовці до свята Днів української культури та мій виступ на вечо­рі 19.11.2001.

24.11.2001 (підпис)

Звіт — письмове або усне повідомлення організації чи офіційній особі про виконання плану, завдання, доручень, зобов'язань, про підготовку до заходів та їх проведення; подається вищій інстанції або посадовій особі.

Це документ про витрату отриманих коштів у касі ус­танови чи від спонсорів кимось (окремою особою, керів­ником групи чи організації).

Звіти бувають усні та письмові (переважно), пе­ріодичні, що затверджуються керівником установи, і разові, адресовані посадовим особам, від яких одержа­но завдання чи доручення; текстові і статистичні, або цифрові (найчастіше перед бухгалтерією, підтверджені цифровими документами, товарними чеками тощо) — вони належать до обліково-фінансових.

Звіт складають про роботу за певний період. Його реквізити такі:

1) назва документа із зазначенням організації чи осо­би, яка звітує, предмета й періоду звітності;

2) текст звіту із зазначенням поставлених завдань і повноти їх виконання, перелік виконаних заходів, вис­новки і пропозиції;

3) підпис особи, яка звітує (в індивідуальному звіті), чи відповідальної особи установи, організації;

4) печатка установи (за потреби), дата.

Деякі із звітів мають додаткові реквізити — погоджен­ня й затвердження, складаються в текстовій або таблич­ній формі. Наприкінці звіту дається пояснення причин невиконання певних пунктів плану чи викладаються пер­спективи їх виконання.

Звіт має композиційну чіткість, логічну послідовність у викладі, достатню обґрунтованість висновків і пропози­цій, стислість, точність формулювань. Великі за обсягом звіти організацій, установ можуть бути поділені на оза­главлені частини (напр. навчальна робота, виховна робо­та в студентських групах, наукова робота студентських товариств і організацій тощо).

ЗВІТ

заступника директора Київського

транспортно-економічного технікуму

про виконання плану виховної роботи

за І семестр 2001/2002 навчального року

Перед колективом педагогів і майстрів технікуму було поставлено завдання - допомогти слухачам-першокурсникам влитися в новий колектив, знайти своє місце в ньому, усвідомити власне завдання — стати висококвалі­фікованим спеціалістом, осягнути потребу працювати над навчальними, виробничими й виховними, зокрема етич­ними й естетичними, проблемами, готуючи себе до відпо­відальної самостійної роботи.

За вересень 2001 — січень 2002 рр. колективом педа­гогів і майстрів разом зі слухачами було проведено такі заходи:

— Вечір знайомства — 15.09. — відп. Петренко І. В., Івасюк Т. М.

— Вечір «Алло, шукаємо таланти» — 19.10 — відп. Гнатенко П. С.

— Вечір зустрічі зі студентами педучилища № 2 — 22.11 - Гнатів Ю. А.

З усіма групами проведено культпоходи в театри Ки­єва.

Три групи відвідали Музей народної архітектури і по­буту України (вересень 2001р.).

Усі керівники груп — куратори та майстри — під час практичної роботи проводили бесіди з етики (про пове­дінку на вулицях міста, про анонімне спілкування в тран­спорті, в театрі).

У названих заходах брали участь майже всі слухачі. Завдання педколективу у виховній роботі вважаємо таки­ми:

1) Продовжити роботу з питань етики (поведінка в колективі, у виробничих майстернях, мовна культура).

2) Разом з викладачами-філологами провести вечір про державну мову в Україні, присвячений 188-й річниці від дня народження Т. Шевченка.

3) Продовжити практикувати виїзд груп на художні виставки, в театр.

4) Просити дирекцію технікуму виділити кошти, залу­чивши шефську організацію — автотранспортне підпри­ємство №_ - для 2 - 3 груп з метою поїздки в Уман­ський дендропарк «Софіївка».

28.02.2002 (підпис) П. С. Гнатенко

Оголошення — офіційне повідомлення, оповіщення, інформація про масовий захід: про час і зміст проведення нарад, засідань, зборів; про виконання якоїсь роботи; про можливість обійняти вакантну посаду через участь у конкурсі; про час проведення концерту, конкурсу, цікавої й важливої зустрічі; про захист дипломної роботи чи дисертації на здобуття вченого ступеня; про підприємницьку діяльність тощо.

Текст оголошення формулюється коротко й точно в усній (по радіо, телебаченню; екстрені оголошення — ін­коли по селекторному зв'язку) чи письмовій формах. В оголошенні після заголовка зазначають час, дату, місце проведення заходу, його назву, порядок денний, якщо це засідання; за необхідності вказують адресу та способи проїзду.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 1894 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...