Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 13. За 200Х рік громадянин України Романов Ф.П



За 200Х рік громадянин України Романов Ф.П. отримав дохід у вигляді заробітної плати в сумі 30 000 грн., при цьому податок із доходів фізичних осіб сплачено в сумі 4 000 грн. Протягом року особою сплачено проценти за іпотечним житловим кредитом у сумі 8 500 грн. (площа придбаного житла – 82 м2). Романов Ф.П. отримав спадщину від двоюрідного брата у вигляді автомобіля вартістю 50 000 грн., а також сплатила за навчання сина в серпні за І семестр 1-го курсу (за вересень, жовтень, листопад, грудень) – 3 200 грн.

У поточному році громадянин перерахував благодійній організації 400 грн.

Здійснити розрахунок податку із доходів фізичних осіб при поданні податкової декларації.

Питання для самостійного опрацювання

1. Розглянути особливості оподаткування доходу від надання нерухомості в оренду (суборенду), житловий найм (піднаймання).

2. Розглянути особливості оподаткування процентів.

3. Розглянути особливості оподаткування дивідендів.

4. Розглянути особливості оподаткування роялті.

5. Розглянути особливості оподаткування виграшів та призів.

6. Розглянути особливості оподаткування інвестиційного прибутку.

7. Розглянути особливості оподаткування благодійної допомоги.

8. Розглянути особливості оподаткування доходів, отриманих за договорами довгострокового страхування життя, недержавного пенсійного забезпечення та пенсійних вкладів.

9. Розглянути особливості оподаткування іноземних доходів.

10. Розглянути особливості оподаткування сум надміру витрачених коштів, отриманих платником податку на відрядження або під звіт та неповернутих у встановлений строк.

11. Розглянути особливості оподаткування доходів, одержаних нерезидентами.

12. Розглянути особливості оподаткування доходів, отриманих фізичною особою – суб’єктом підприємницької діяльності або фізичною особою, яка сплачує ринковий збір.

Завдання для самостійної роботи





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 140 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...