Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 7. 1. ПП “Айсберг” придбаває для своїх працівників абонементи до басейну (вартість одного абонемента – 40 грн.)



1. ПП “Айсберг” придбаває для своїх працівників абонементи до басейну (вартість одного абонемента – 40 грн.). Такі абонементи щомісяця по черзі видаються 10 працівникам без стягнення плати. Як обкладається така операція податком із доходів фізичних осіб і внесками на загальнообов’язкове державне соціальне страхування?

2. Обов’язковою умовою трудового договору, укладеного з працівником, є забезпечення його безоплатним житлом. Роботодавець уклав договір із гуртожитком про оплату проживання працівника. Щомісячна плата становить 300 грн. Чи обкладається така операція податком із доходів фізичних осіб і внесками на загальнообов’язкове державне соціальне страхування?

3. ТОВ “Тріумф” знімає у спортивному клубі тренажерний зал три рази на тиждень по дві години для його відвідування працівниками підприємства. Чи виникає в цьому випадку об’єкт для обкладення податком із доходів фізичних осіб та внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування?

4. Сумський хлібокомбінат здійснює закупівлю питної води, чаю, кави, цукру для своїх працівників. Чи виникає в цьому випадку об’єкт для обкладення податком із доходів фізичних осіб і внесками на загальнообов’язкове державне соціальне страхування?





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 153 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...