Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Послідовність і зміст роботи командира взводу щодо організації улаштування та утримання вузла загороджень»



Командир підрозділу інженерних військ, що утримує загородження на дорожньому напрямку, підтримує постійну взаємодію і зв'язок із загальновійськовим командиром частини (підрозділу), яка діє на цьому напрямку, веде розвідку противника, організовує управління і контроль за утримуванням вузлів загороджень. Про всі зміни, що відбулися в обстановці, а також про проведені заходи щодо підтримки загороджень в бойовій готовності, переведення їх в інший ступінь готовності, стані проходів або вибуху об'єктів у вузлі загороджень командир негайно докладає старшому начальнику.

У бойовому розпорядженні на влаштування і утримування вузла загороджень визначається порядок дій командира підрозділу, що утримує вузол загороджень, на випадок втрати зв'язку або висадки повітряного десанту противника.

Робота командира підрозділу

Завдання, що пов'язані з улаштуванням інженерних загороджень та зруйнувань у вузлі загороджень, командир підрозділу одержує по карті або безпосередньо на місцевості. Одержавши завдання, командир усвідомлює: обсяг і місце загороджень, що влаштовуються; порядок постачання та одержання інженерних боєприпасів; час на виконання завдання; порядок прикриття дій взводу в ході встановлення мінних полів, груп мін та окремих об’єктних мін, утримування або передачі загороджень; організацію взаємодії з частинами і підрозділами родів військ;

Після з'ясування завдання командир підрозділу визначає заходи, які необхідно виконати негайно (одержання інженерних боєприпасів, підготовка приладдя та інструментів для виконання завдання, перевірка технічного стану засобів мінування і т.п.), оцінює обстановку.

На основі з'ясування завдання й оцінки обстановки командир приймає рішення на виконання завдання.

При наявності часу командир підрозділу може брати участь у рекогносцировці на місцевості, що організується старшим начальником, де уточнює своє рішення. Після рекогносцировки віддає бойовий наказ на виконання завдання.

У ході виконання завдання командир знаходиться в одному з підрозділів, що виконує найбільш важливе завдання.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 433 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...