Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Призначення, організація, озброєння і бойві можливості інженерних військ армії Великобританії



Інженерні війська армії Великобританії, є одним з родів сухопутних військ, входять до складу як регулярної так і територіальної армії. За належністю вони розподіляються на військові інженерні частини і підрозділи і частини РГК, а за призначенням розподіляються на польові, робочі, транспортні і топографічні. До військових відносяться інженерні полки дивізій і роти польової інженерної підтримки дивізій, а також бронеінженерна рота дивізії, саперний взвод піхотного батальйону.

Основною штатною одиницею є інженерний полк. Інженерні частини територіальної армії містять головним чином переправні підрозділи, що зведені в окремі інженерно-амфібійні полки або ескадрони (батальйони).

До дивізіонних інженерних частин та підрозділів відносяться два-три інженерних полку (з розрахунку одні інженерний полк на бригаду), бронеинженерная і польової інженерної підтримки роти, ремонтна майстерня.

Інженерний полк (461 чол.), що входить до складу дивізії, сформований зі штабу (67 чол.), двох бронеінженерних ескадронів трьохротного складу (по чотири секції кожна) й переправно-амфібійного ескадрону.

При забезпеченні бойових дій військ інженерні частини і підрозділи здійснюють підготовку колонних шляхів; утримуваннядоріг і мостів; надання допомоги військам під час форсування водних перешкод; пророблення проходів у мінних полях; мінування і створення руйнувань; надання допомоги військам при устаткуванні оборонних рубежів, забезпечення військ водою.

Кожна польова інженерна рота складається з трьох інженерних взводів, а бронеінженерна рота (152 чол.) складається з трьох інженерно-танкових взводів (по 28 чол.) і управління (68 чол.). Рота польової інженерної підтримки (285 чол.) складається з управління (39 чол.), двох інженерно-паркових взводів (по 69 чоловік), взводу інженерної техніки, взводу важких інженерних машин і понтонно-мостового взводу (26 чол.).

Саперний взвод піхотного батальйону (18 чол.) складається з групи керування і трьох саперних відділень (по п'ять осіб). На озброєнні взводу маються десантний човен, 5-т автомобіль, що плаває, 24 подовжених зарядів розмінування, шість кумулятивних зарядів, три бронетранспортери.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 831 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...