Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оцінювання активності під час аудиторних занять



Оцінювання активності під час аудиторних занять здійснюється у межах

20 балів:

- 20 балів -відвідано не менше 90% лабораторних та практичних занять та отримано оцінки «добре», «дуже добре» «відмінно»; 15 балів - відвідано не менше 75% лабораторних та практичних занять та отримано оцінки «добре», «дуже добре», «відмінно»; 10 балів - відвідано не менше 60% лабораторних та практичних занять та отримано оцінки «задовільно», «добре», «дуже добре», «відмінно»; 5 балів – відвідано не менше 50% лабораторних та практичних занять та отримано оцінки «задовільно», «добре», «дуже добре», «відмінно».

Самостійна робота (10 балів)

Самостійна робота виконується в бібліотеці з літературними і статистичними джерелами, в навчальних кабінетах, аудиторіях, комп’ютерних класах і домашніх умовах без участі викладача. Форма контролю –перевірка змістовної якості виконаної роботи (проекту).

Індивідуальна робота (5 балів)

Індивідуальна робота (завдання) видаються студенту протягом періоду вивчення курсу, їх виконання оформляється у робочий зошит, індивідуальне завдання захищається перед комісією. Індивідуальне завдання передбачає вибір студентом об’єкту дослідження та розрахунок його на основі визначених завдань.

Наукова робота (5 балів)

Наукова робота може здійснюватися у формі наукових досліджень та публікації її результатів у статтях, студенти можуть брати участь у наукових конференціях, олімпіадах. Результати наукової роботи повинні бути представленні у формі наукової статті, реферату, розробки.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 247 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...