Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додаток 4. Бакалаврська робота на тему «Управлінська стратегія забезпечення якості надання туристичних послуг» виконана з використанням практичних матеріалів туристичної



Анотація

Бакалаврська робота на тему «Управлінська стратегія забезпечення якості надання туристичних послуг» виконана з використанням практичних матеріалів туристичної фірми «ТУР-РЕТУР».

Текстова частина включає вступ, три розділи, висновки, список використаних джерел і додатки.

У першому розділі представлено організацію процесу надання туристичних послуг, методи забезпечення та оцінки їх якості, подано класифікацію послуг та їх взаємозв’язок, а також вплив зовнішніх і внутрішніх факторів економічного розвитку на порядок і якість їх надання.

У другому розділі аналізуються показники діяльності туристичної фірми «ТУР-РЕТУР». Розглянуто основні статті видатків, джерела надходжень та їх використання, проаналізовано альтернативні шляхи пошуку додаткових надходжень для розвитку даної фірми. Проаналізовано фінансовий стан підприємства.

Третій розділ присвячений пошуку та узагальненню можливих шляхів удосконалення управлінської стратегії забезпечення якості надання туристичних послуг з використанням вітчизняного та зарубіжного досвіду. На основі опрацьованого теоретичного та практичного матеріалу зроблені відповідні висновки та пропозиції.

Ключові слова: туристична послуга, стратегія, аналіз, менеджмент, туристична фірма.

Сторінок – 80, рисунків – 10, таблиць - 15, використаних джерел - 35.

Додаток 5

Зразок оформлення змісту випускної роботи бакалавра

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНИЙ РОЗДІЛ (ЗА ТЕМОЮ БАКАЛАВРСЬКОЇ РОБОТИ)

1.1. Суть предмета дослідження

1.2. Існуючий стан проблеми згідно теми дослідження

РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНИЙ РОЗДІЛ

2.1. Загальна характеристика підприємства та аналіз основних показників його діяльності

2.2. Оцінка фінансового стану об’єкту дослідження

РОЗДІЛ 3. РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ РОЗДІЛ

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 290 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...