Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Варіант 11. 1. Витрати виробництва у короткостроковому періоді



1. Витрати виробництва у короткостроковому періоді.

2. Визначення ціни та об’єму виробництва в умовах монополії. Антимонопольна політика: сутність, необхідність.

3. Розв’яжіть задачу:

Заповніть таблицю:

Q FC VC TC MC AFC AVC ATC
               
               
               
               
               
               

Побудуйте криві AFC, AVC, ATC та МС на одному графіку. Дайте відповідь, що відбувається з кривими: 1) AFC, коли обсяги виробництва зростають? 2) АVC, коли обсяги виробництва зростають? 3) АТC, коли обсяги виробництва зростають? 4) МC, коли обсяги виробництва зростають? 5) у яких точках граничні витрати перетинають криві АVC та АТС?

Варіант 12

1. Витрати виробництва у довгостроковому періоді.

2. Міжнародні економічні відносини: еволюція, види, сучасний стан.

3. Розв’яжіть задачу:

З друку вийшов новий навчальний посібник з економіки. Попит на посібник заданий рівнянням: Qd = 6 – р, пропонування описує рівняння: Qs = р – 2. Визначте рівноважну ціну (грн.) та рівноважну кількість (тис. шт.) посібників. Подайте графічну ілюстрацію. Припустимо, що уряд встановлює податок на продавця у розмірі 2 грн. з одного посібника. Визначте нову рівноважну ціну і рівноважний обсяг продажу. Які зміни відбудуться на графіку?





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 370 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...