Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПЕРЕДМОВА. Вивчення економічної теорії як методологічної основи ряду економічних дисциплін завжди було нагальною потребою



Вивчення економічної теорії як методологічної основи ряду економічних дисциплін завжди було нагальною потребою. Тим більше це актуально для студентів заочної форми навчання, які мають практичні навички економічної життєдіяльності.

Форми пізнання закономірностей функціонування економіки різноманітні, проте найбільш суттєвою з них була і залишається самостійна робота. Запропонований навчальний посібник являє собою системне викладення змісту фундаментальних понять економічної теорії, а також мікро-, макроекономіки та світової економіки. Знайомство з ними є відправною точкою глибшого пізнання суті економічних процесів, що проходять на рівні фірми, а також на рівні національної економіки, у тому числі, економіки України.

Посібник складено відповідно до навчальної програми курсу «Основи економічної теорії», що і відображено у відповідних розділах. Запропонована форма дозволяє дати концентровані відповіді на основні питання, які виникають у студентів під час вивчення навчального матеріалу. По кожному розділу навчального посібника пропонуються контрольні запитання і завдання для перевірки засвоєння студентами основних понять курсу. Цей матеріал є основою для написання контрольних робіт з курсу.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 166 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...