Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зміст основних частин курсової роботи



Кожний розділ слід починати із нової сторінки, нумерувати сторінки у правому верхньому кутку.

Зміст. Включає найменування всіх розділів, підрозділів і пунктів (якщо вони мають найменування) із зазначенням сторінок, з яких починається викладання матеріалу розділу чи пункту.

Вступ. У ньому необхідно наголосити на актуальності розробленої теми, ролі і важливості її у системі управління. Зазначити мету, завдання, об’єкт дослідження, основні джерела інформації та методи дослідження. Обсяг вступу не повинен перевищувати 3-х сторінок.

Розділ 1. Курсова робота має відображати глибокі знання основних понять, термінів з досліджуваної теми; вміння аналізувати, узагальнювати, досліджувати літературні джерела та інформаційну базу даних; використовувати математичні, статистичні та інші способи обробки інформації; розробляти пропозиції щодо вирішення проблем з теми роботи; логічно та чітко викладати матеріал; робити висновки та узагальнення; давати ґрунтовні оцінки різним явищам та процесам. У кінці кожного розділу стисло формулюються висновки.

Теми та приблизний зміст Розділу 1 по кожнiй темi наведений у Додатку 1. Зміст може коректуватися по бажанню студента.

РОЗДІЛ 2. Друга частина КР включає опис різних видів кібернетичних моделей, або принципи моделювання бізнес процесів віртуального економічного об’єкта.

Приблизний зміст Розділу 2 включає наступні пункти:

· Введення и постановка задачі

· Модель

· Методи розв’язання задачі

· Приклади

При написанні постановки задачі потрібно виділити наступне: призначення, організаційно економічну сутність задачі, обґрунтування необхідності її розв’язання за допомогою засобів комп’ютерної техніки.

Математичний опис моделі. Наводять математичну модель чи математичні формули розрахунку основних показників, які формуються в процесі розв’язання задачі, а також опис процесу, об’єктів, перелік прийнятих допущень і оцінок відповідності розробленої моделі реальному процесу в різних умовах роботи. Математична модель і алгоритми, що розробляються на її основі, повинні задовольняти трьом вимогам: визначеності (однозначності), інваріантності по відношенню до різних альтернативних ситуацій в завданні і результативності (можливості її рішення за кінцеве число кроків).

Методи розв’язання задачі. В тексті наводять опис логіки алгоритму і спосіб формування результатів розв’язання із зазначенням послідовності етапів розрахунку. Алгоритмом повинні бути передбачені всі ситуації, які можуть виникнути в процесі розв’язання задачі. Ступінь деталізації схеми алгоритму визначає автор розробки.

Допускається опис алгоритму у вигляді пояснюючого тексту. Необхідно передбачити контроль обчислень на окремих етапах виконання алгоритму.

У ВИСНОВКУ треба викласти у вигляді коротких тез основні положення розробленої роботи, особливості і переваги прийнятих проектних рішень, а також пропозиції щодо впровадження їх у практику. Висновки – це узагальнення за темою в цілому.

У списку використаних джерел необхідно зібрати у повному обсязі інформацію із законодавчих, нормативних документів, статистичних збірників. Проаналізувати спеціальну літературу, internet – ресурси, періодичні видання. Зібраний матеріал систематизується відповідно до плану курсової роботи. У списку використаних джерел рекомендується включати 10 – 20 найменувань.

Додатки. Кожний додаток, наведений у роботі, повинен мати свій порядковий номер і посилання на нього в тексті. У додатках розміщуються інформаційні матеріали, які становлять базу аналітичних досліджень згідно з обраною темою. Крім того, у додатки можна включати документи підприємства, інструкції, коди програм, ілюстрації допоміжного характеру тощо, на які, якщо необхідно, в роботі наводяться посилання.





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 234 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...