Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мета і завдання курсової роботи. Мета курсової роботи – закріплення і поглиблення знань, набутих студентами при вивченні дисципліни «Економічна кібернетика»



Мета курсової роботи – закріплення і поглиблення знань, набутих студентами при вивченні дисципліни «Економічна кібернетика».

Курсова робота сприяє розвитку навичок самостійної творчої роботи студентів, прищеплює елементи науково-дослідної і практичної роботи у галузі побудови інформаційних систем, математичного моделювання, програмування і аналізу створеної економіко-математичної моделі економічного об’єкта.

Курсова робота орієнтується на використання сучасних засобів обчислювальної техніки, інформаційних технологій, методів проектування інформаційних систем і на розробку оптимальних варіантів побудови бізнес-моделі економічного об’єкта.

Етапи курсової роботи - це вибір теми курсової роботи та її затвердження на кафедрі, складання завдання курсової роботи (плану), безпосередня розробка роботи та її захист.

Студенти вибирають теми курсових робіт із переліку, рекомендованого кафедрою, або пропонують свою тему із врахуванням індивідуальних інтересів і здібностей, можливості використання практичних матеріалів підприємств і установ.

Після вибору теми студенту видається завдання на курсову роботу, відповідно до якого студент складає план роботи і приступає до його виконання. Для складання плану студентам рекомендовано ознайомитись з проблемами, розв’язання яких передбачено в темі дослідження; самостійно опрацювати спеціальну наукову літературу, законодавчі та нормативні документи, методичні розробки, які послідовно та логічно розкривають визначену тему. Складений студентом план курсової роботи (додаток 2) погоджується з викладачем.





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 296 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...