Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Критерії оцінки



Оцінювання курсової роботи проводиться за шкалою, наведеною у табл.. 8.1.

90-100 баліввиставляється за умови, що студентом виконані уповному обсязі вимоги, поставлені у методичних рекомендаціях.

80-89 бали виставляється за умови виконання всіх вимог, поставлених у методичних рекомендаціях. Однак в роботі допущені незначні неточності у висвітленні питань.

71-79 балів виставляється за умови виконання всіх вимог, поставлених у методичних рекомендаціях. Однак в роботі допущені неточності у висвітленні питань; недостатньо повно описана методика аналізу, здійснений аналіз фінансової діяльності підприємства є поверхневим, його результати є недостатньо точними.

61-70 балів виставляється за умови виконання роботи відповідно до методичних вказівок, однак при цьому допущені 1-2 помилки при заповненні документів чи звітності; недостатньо обґрунтовані шляхи вирішення проблем, є зауваження щодо використаної літератури.

50-60 бали виставляється за умови допущення грубих помилок логічного характеру, за суттю та змістом викладеного матеріалу; допущено 3-4 помилки при заповненні документів чи форм звітності, в розрахунках. Недостатньо обґрунтовані шляхи вирішення проблем.

30-49 баліввиставляється за умови що тема не розкрита, а саме: студент не виконав більш як 50 відсотків вимог, наведених у методичних рекомендаціях; допущено більше 5 помилок при заповненні документів чи форм звітності, в розрахунках тощо.

0-29 балів виставляється за умови нерозкриття обраної теми, відсутності аналізу об’єкту дослідження, невідповідності структури вимогам до виконання курсової роботи тощо.

При несвоєчасному представленні роботи на рецензування керівникові із загальної суми балів вираховується 10 балів за порушення навчальної дисципліни.

Курсову роботу студент захищає перед науковим керівником. Студент відповідає на запитання наукового керівника. За результатами захисту визначається кінцева оцінка.

Таблиця 8.1

Шкала оцінок якості засвоєння навчального матеріалу





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 172 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...