Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до Оформлення курсової роботи



6.1 Курсова робота оформлюється самостійно, пишеться від руки чітким, розбірливим почерком або оформлюється за допомогою комп’ютера.

Загальний обсяг роботи має складати до 70 аркушів (А-4) рукописного тексту; до 60 аркушів (А-4) комп’ютерного тексту.

Текст основної частини роботи поділяють на розділи, підрозділи. Розділи і підрозділи повинні мати заголовки. Заголовки розділів слід розташувати симетрично до тексту і друкувати великими літерами без крапок в кінці, не підкреслюючи, з нової сторінки.

Заголовки підрозділів, пунктів і підпунктів слід починати з абзацного відступу і друкувати маленькими літерами, крім першої великої, не підкреслюючи, без крапки в кінці.

Абзацний відступ повинен бути однаковим у продовж усього тексту і дорівнювати п'яти знакам (15 мм).

Відстань між заголовком і подальшим текстом має бути:

РОЗДІЛ 1

2 інтервали

назва_ ВЕЛИКИМИ ДРУКОВАНИМИ ЛІТЕРАМИ_по-центру

2 інтервали

1.1 _ Назва звичайними літерами симетрично до тексту_

1 інтервал

Текст

Не допускається розміщувати назву розділу, підрозділу, а також пункту і підпункту в нижній частині сторінки, якщо після неї розміщено тільки три рядки тексту. Треба переносити підрозділ на наступну сторінку.

Текст друкується шрифтом Times New Roman 14.

Інтервал між рядками - 1,5.

Поля сторінки: верхнє та нижнє – 2,0 см, ліве – 3,0 см, праве – 1,0 см.

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, підпунктів, рисунків, таблиць, формул подають арабськими цифрами без знака №.

Першою сторінкою роботи є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок. На титульному аркуші та вступі номер сторінки не ставлять. На наступних сторінках номер проставляється у верхньому правому куті листа, починаючи з номеру другого листа "Вступу".

Номер розділу ставлять після слова "РОЗДІЛ", після номеру крапку не ставлять, потім з нового рядка друкують заголовок розділу.

6.2 Ілюстрації позначають словом "Рис." і нумерують послідовно в межах розділу, за виключенням ілюстрацій, поданих у додатках. Номер ілюстрації складається з номера розділу і порядкового номеру ілюстрації, між якими ставиться крапка. Наприклад:

Рис. 1.3 (третій рисунок першого розділу)

Номер ілюстрації, її назву і пояснювальні підписи розміщують послідовно під ілюстрацією.

6.3 Таблиці необхідно подавати в роботі безпосередньо після тексту, де вони згадані вперше, або на наступній сторінці. Таблиці, розміри яких більше формату А4, враховують як одну сторінку і розміщують у відповідних місцях після згадування у тексті або у додатках.

Таблиці нумерують послідовно (за винятком таблиць, поданих у додатках) в межах розділу. В правому верхньому куті розміщують напис “Таблиця” із зазначенням її номера. Номер таблиці повинен складатися з номера розділу і порядкового номера таблиці, між якими ставиться крапка. Наприклад:

“Таблиця 1.2” (друга таблиця першого розділу).

При переносі частини таблиці на інший аркуш (сторінку) слово "Таблиця" і номер її вказують один раз справа над першою частиною таблиці, над іншими частинами пишуть слова "Продовження табл." і вказують номер таблиці, наприклад:

"Продовження табл. 1.2"

Назву таблиці розміщують після слова "Таблиця" над самою таблицею симетрично до тексту, починають з великої літери.

Таблицю в тексті розміщують таким чином, щоб її можна було читати без повороту переплетеного блоку роботи, або з поворотом за годинниковою стрілкою. Таблицю з великою кількістю граф можна ділити на частини і розміщувати одну частину під іншою в межах однієї сторінки.

Якщо текст, який повторюється в графі таблиці, складається з одного слова, його можна замінити лапками, якщо з двох або більше слів, то при першому повторенні його замінюють словами "Те ж", а далі лапками. Якщо цифрові або інші дані в якому-небудь рядку таблиці не подають, то в ньому ставлять прочерк.

6.4 Формули в роботі нумерують у межах розділу. Номер формули складається з номера розділу і порядкового номера формули в розділі, між ними ставлять крапку.

Номер формул пишуть біля правого краю аркуша на рівні відповідної формули в круглих дужках, наприклад: (3.2) (друга формула третього розділу). Пояснення значень символів і числових коефіцієнтів треба подавати безпосередньо під формулою в тій послідовності, в якій вони дані у формулі. Значення кожного символу і числового коефіцієнта треба подавати з нового рядка. Перший рядок пояснення починають словами "де" без двокрапки.

Рівняння і формули треба виділяти з тексту вільними рядками. Вище і нижче кожної формули потрібно залишити не менше одного вільного рядка.

6.5 Додатки оформлюють як продовження роботи на наступних її сторінках, розміщуючи їх у порядку появи посилань у тексті роботи. Кожний додаток повинен починатися з нової сторінки, мати заголовок, який друкують у горі малими літерами з першої великої літери, симетрично до тексту сторінки. З правого боку рядка над заголовком малими літерами з першої великої друкується слово "Додаток......" і велика літера, що позначає додаток. Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Є, І, Ї, О, Ч,Ь, наприклад: "Додаток В".





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 169 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...