Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інтерпретація результатів



Якщо ви отримали:

оцінку «1», то для вас характерний досить низький рівень виявлення здібностей до комунікативної та організаційної діяльності.

Для тих, хто отримав оцінку «2», розвиток комунікативних та організаторських здібностей – на рівні, нижче від середнього. Ви не прагнете до спілкування, почуваєте себе скуто в новій компанії, колективі, надаєте перевагу в проведенні вільного часу на самоті, обмежуєте свої знайомства, переживаєте труднощі при встановленні контактів із людьми і, виступаючи перед аудиторією, погано орієнтуєтесь у незнайомій ситуації, не відстоюєте своєї думки, важко переживаєте образи. Виявлення ініціативи в громадській діяльності досить занижене, у багатьох справах ви уникаєте прийняття самостійних рішень.

Якщо ви отримали оцінку «3», то для вас характерний середній рівень виявлення комунікативних та організаторських здібностей. Ви прагнете до контакту з людьми, не обмежуючи коло своїх знайомств, відстоюєте свою думку, плануєте роботу. Однак «потенціал» цих здібностей не відрізняється високою стійкістю. На майбутнє ви потребуєте серйозної і планомірної роботи щодо формування і розвитку комунікативних та організаторських здібностей.

Якщо ви отримали оцінку «4», то вас можна віднести до групи людей із високим рівнем виявлення комунікативних та організаторських здібностей. Ви не губитесь у новій ситуації, швидко знаходите друзів, постійно намагаєтеся розширити коло знайомих, займаєтеся громадською діяльністю, допомагаєте близьким, друзям, виявляєте ініціативу в спілкуванні, із задоволенням берете участь в організації громадських заходів, здатні приймати самостійне рішення в екстремальній ситуації.

Якщо ви отримали оцінку «5», то вас можна віднести до групи людей із найбільш високим рівнем виявлення комунікативних та організаторських здібностей, для вас характерні швидка орієнтація у важких ситуаціях, невимушена поведінка в новому колективі. Ви – ініціативні, надаєте перевагу важливій справі чи складній ситуації, приймаєте самостійні рішення, відстоюєте свою думку. Ви легко почуваєтеся в незнайомій компанії, любите і вмієте організувати різноманітні ігри, колективні справи.

При інтерпретації отриманих даних слід пам’ятати, що вони лише констатують наявний рівень комунікативних та організаторських здібностей у даний період розвитку особистості. Якщо результати тестування виявляються невисокими, то це зовсім не означає, що цих здібностей потенційно у вас немає. Просто не були створені умови для їх виявлення та розвитку або у вас самого не було нагальної потреби виробити відповідні вміння.





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 393 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...