Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Успіхи учнів у навчанні оцінюються у США балами: А,В, С, D, Fail. Якби такими ж балами оцінювали і діяльність школи, яку б Ви поставили оцінку державній школі?



  Вчителі ‘98(%) Громада ‘98(%) Вчителі ‘97(%) Громада ‘97 (%) Вчителі ‘89 %) Громада ‘89 (%) Вчителі 84 (%) Громада 84 (%)
А+В                
А                
В                
С                
D                
Fail         *      
Не знаю     *          

* - менш ніж 0,5%

4. Як би Ви оцінили діяльність тієї школи (державної), в якій Ви самі працюєте?

  1998 (%) 1997 (%) 1996 (%) 1989 (%) 1984 (%)
А+В          
А          
В          
С          
D          
Fail          
Не знаю * *      

* - менш ніж 0,5%

Оцінка вчителями діяльності своєї школи є вищою за ту, що вони дають місцевим школам взагалі. Однак, тільки 51% вчителів міських шкіл оцінюють їх діяльність балами А та В, у той час як такі оцінки дають своїм закладам 85% вчителів шкіл, що розташовані у передмістях, 84% вчителів з шкіл, що розташовані у невеличких містечках, 80% вчителів сільських шкіл.

Вищою є ця оцінка (як серед вчителів, так і серед громадськості) у порівнянні з тією, яку вони дають державній школі у загальнонаціональному масштабі.

Значна кількість американських шкіл відчувають в сучасних умовах дефіцит вчителів математики, природничих наук, технічних та професійно спрямованих дисциплін. Якщо б у Вашій школі була потреби в таких вчителях, чи підтримали б Ви ідею надання їм більш високої, аніж іншим вчителям, заробітної платні?





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 613 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...