Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок виконання. 1.Познайомтеся з темою і проблемою квесту



1.Познайомтеся з темою і проблемою квесту.

2.Виберіть одну із запропонованих ролей.

3.Познайомтеся із завданнями своєї ролі.

4.Вивчіть список ресурсів.

5.Складіть план пошуку інформації згідно своєї ролі.

6.Досліджуйте інформаційні ресурси згідно своєї ролі.

7.Оформіть звіт у вигляді мультимедійної презентації, веб-

сторінки, веб-сайту, буклету чи в іншій запропонованій

формі.

8.Познайомтеся з критеріями оцінки вашого звіту.

9.Обговоріть результати роботи в мікрогрупі.

10.Підготуйтеся до захисту веб-квесту.

Роль 1

Автомеханік - робітник, який виконує ремонт і технічне обслуговування автомобільного транспорту, а також здійснює контроль над технічним станом автомобілів за допомогою діагностичного обладнання та приладів, таких як, наприклад, динамометр, автосканер і т.д.

Рис 7.Автомеханік

Роль 2

Викладач -організатор та співучасник навчально-виховного процесу,який спрямовує свої зусилля на організацію діяльності студентів. Зобов’язаний досконало знати матеріал своєї дисципліни.

Роль 3

Інженер СТО - фахівець з вищою технічною освітою,в області проектування,виготовлення та експлуатації автомобільного транспорту..Організовує робочі місця, забезпечує робочих виробничими завданями,та проводить контроль якості їх виконання.

Рис 8.Інженер СТО

Роль 4

Майстер виробничого навчання - проводить практичне професійне навчання учнів середніх спеціальних навчальних закладів. Визначає шляхи ефективного формування професійних знань і умінь.

Рис 9.Майстер виробничого навчання

Дизайн

__________________________________________________________________

Дизайн веб-квесту передбачає раціональне планування часу учнів, концентрування не на пошук інформації, а на її використання. Використання ілюстрацій, пояснюється ти, що вони розкривають, пояснюють та доповнюють інформацію, що міститься у веб-квесті. Наявність їх дозволяє авторам передати більш чітко, точно та образно програмні матеріали, що викладаються. Доцільно використовувати кольорові ілюстрації, які не тільки збагачують інформацію, а й акцентують увагу читачів на основних ідеях ілюстрованого матеріалу. Під час підготовки ілюстрацій слід враховувати можливості відтворення їх типографією та інші фактори. Ось чому на цьому етапі важливою є спільна робота автора та редактора.





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 500 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...