Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 6. Ціна пропозиції на товар, що поширюється на біржі в даний час - 200 грн



Ціна пропозиції на товар, що поширюється на біржі в даний час - 200 грн. Прогнозована ціна на даний товар у відповідності з розробленим кон’юнктурним прогнозом - 300 грн. Можливий обсяг закупівлі товару на біржі з урахуванням власних коштів та запозичених кредитних ресурсів - 30 тис. од. Період часу між закупівлею товарів та їх реалізацією за прогнозними цінами - 2 місяці. Середньомісячний темп інфляції в поточному періоді - 10%. Сума витрат по зберіганню закуплених товарів до моменту їх реалізації – 200тис. грн. Сума витрат по сплаті процентів за кредит (за весь період користування кредитом) - 400 тис. грн. Середньомісячна сума матеріальних та прирівняних до них витрат брокерської контори – 100 тис. грн. Середньомісячна сума витрат на оплату праці персоналу брокерської контори – 80 тис. грн. Розмір ставки податку на додану вартість – 20%. Розмір ставки податку на прибуток від посередницької діяльності – 45%. Розмір державного мита за покупку і продаж товарів на біржі - 0,25%.

1. Визначити прогнозовану суму валового доходу від посередницької діяльності, що оподатковується.

2. Визначити прогнозовану суму прибутку, яка залишається у розпорядженні брокерської контори.

3. Визначити прогнозовану реальну суму прибутку з урахуванням темпів інфляції.

4. Визначити рівень рентабельності дилерської угоди

5. Визначити ефективність дилерської угоди, що базується на можливому підвищенні ціни на товар в зв’язку зі зміною біржової кон’юнктури.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 199 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...