Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Відправлення віртуальних поштових відправлень та супровідних документів



Після того, як реальні поштові відправлення будуть відправлені по маршруту, необхідно передати інформацію про ці поштові відправлення та супровідні документи до наступного (по маршруту) об’єкту поштового зв’язку. Для цього необхідно виконати такі дії:

– Якщо не були створені документи на маршрут, необхідно їх створити згідно розділу 3.3

– Відкрийте в головному меню (ліве вікно) гілку “Сканована на вхід” è “Сканування”è «Вручну». З’явиться вікно «Передача поштових відправлень», як показано на рис. 16

Рис. 16 а)

Рис. 16 б)

Рис. 16 Передача віртуальних поштових відправлень

­­– Просканувати поштові відправлення за допомогою ручного сканера, що необхідно відправити. Після того, як всі поштові відправлення будуть проскановані, натискаємо кнопку «відмінити». З’явиться питання «Завершити операцію передачі поштових відправлень», натискаємо «так», далі з’явиться вікно з питанням «накладна за номером №*** готова до передачі, відправити?», натискаємо «так». Після виконаних дій, віртуальні поштові відправлення перейдуть до гілки «відправлена».





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 407 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...