Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завантаження програмного забезпечення в системі АСРК-РП



Програмне забезпечення автоматизованої системи “Реєстрація, обробка та контроль проходження реєстрованої пошти в межах України” виконується в середовищі Lotus Notes®. Для того, щоб почати роботу з системою, необхідно завантажити програму Lotus Notes®, для цього:

1. На робочому столі операційної системи Windowsâ знайдіть зображення іконки програми Lotus Notes®. Якщо на робочому столі Windows® такої іконки немає, скористайтесь меню Start / Пуск і запустіть програму Lotus Notes® звідти.

2. Після того як програма буде завантажена, система видає запит на ідентифікацію користувача, в діалоговому вікні введіть пароль на вхід до системи, який був наданий адміністратором Lotus Notes/Domino® (в нашому випадку 123).

3. На робочому столі програми Lotus Notes® знайдіть іконку бази даних, яка відповідає поточному робочому місцю (65963), та відкрийте її (виконавши подвійне натискання лівою клавішею миші на іконці). Якщо на робочому столі програми Lotus Notes® необхідна база даних не була знайдена, скористайтесь меню Файл è База даних è Відкрити (File è Database è Open), або скористайтесь комбінацією клавіш на клавіатурі Ctrl-O. В вікні, що з’явилось, оберіть сервер, на якому знаходиться необхідна база даних, та вкажіть шлях до бази даних в межах сервера; після цього натисніть кнопку ОК або клавішу Enter на клавіатурі. Інформацію про назву сервера та шлях до бази даних можна отримати у адміністратора комплексу. Якщо всі перелічені вище дії було виконано правильно, перед вами відкриється головне вікно комплексу. Робоча область комплексу складається з двох вікон: вікно головного меню (ліве), та операційне вікно (праве).





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 875 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...