Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Реферат. Лист реферату є третьою сторінкою пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи)



Лист реферату є третьою сторінкою пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи).

Реферат виконується на аркушах форматом А4 (210х297мм). Обсяг реферату повинен бути не більше однієї сторінки. Сторінка реферату мусить мати рамку без основного напису.

Реферат повинен містити відомості про обсяг пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи), кількість ілюстрацій, таблиць, додатків, використаних в проекті (роботі) джерел, текст реферату та перелік ключових слів.

Заголовок "РЕФЕРАТ" пишеться у формі, прийнятій для заголовків розділів пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) без порядкового номера.

Ключові слова, що визначають розкриття суті записки, розміщують після тексту реферату в кількості від 5 до 15 слів, написаних у називному відмінку прописними (великими) буквами, розміщеними в рядок і розділеними комами.

Обсяг реферату має бути не більше 500 знаків та бажано, щоб він розміщувався на одній сторінці. Приклад складання реферату наведено у додатку Є.

На листі реферату наскрізний номер сторінки не ставлять, але рахують.

3.5 Зміст

Зміст виконується на аркушах форматом А4 (210х297мм). Кожна сторінка змісту мусить мати рамку й основний напис. Основний напис сторінки за формою додатка А виконується на першій сторінці змісту. На всіх інших сторінках пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) основний напис виконується за формою додатка Б.

Зміст включає перелік записів про структурні елементи документа, у кожний з яких входять:

– позначення структурного елемента (номер розділу, підрозділу і т. ін.);

– найменування структурного елемента;

– номер сторінки, з якої починається структурний елемент.

Усі заголовки пишуть рядковими (малими) літерами, крім першої.

Заголовок "ЗМІСТ" пишеться у формі, прийнятій для заголовків розділів пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) без порядкового номера.

На аркушах змісту наскрізні номера сторінки ставляться і рахуються.

3.6 Перелік скорочень, символів і спеціальних термінів

Якщо в пояснювальній записці дипломного (курсового) проекту (роботи) застосовуються не загальноприйняті (вузькоспеціальні) скорочення, символи і терміни, їхній перелік варто включати в пояснювальну записку дипломного (курсового) проекту (роботи) у тих випадках, коли їхня загальна кількість більша 20 і кожне з них повторюється в тексті не менше 3 - 5 разів.

Скорочення, символи і терміни розташовуються в переліку стовпцем, в якому ліворуч приводять скорочення (символ, спеціальний термін), а праворуч, через дефіс (-) - його детальну розшифровку.

Перелік допускається не включати в дипломний проект, якщо в ньому загальна кількість скорочень, символів, термінів менша 20 і кожне з них повторюється в тексті не більш 3 - 5 разів. У цьому випадку досить їхньої детальної розшифровки при першому згадуванні в пояснювальній записці дипломного (курсового) проекту (роботи) або безпосередньо в тексті (у дужках), або в підрядковій примітці.

Перелік скорочень, символів і спеціальних термінів виконується на аркушах форматом А4 (210х297мм). Кожна сторінка переліку скорочень, символів і спеціальних термінів мусить мати рамку й основний напис. Основний напис на сторінках переліку скорочень, символів і спеціальних термінів виконується за формою додатка Б.

Усі рядки переліку скорочень, символів і спеціальних термінів пишуть рядковими (малими) літерами, крім першої.

Заголовок "ПЕРЕЛІК СКОРОЧЕНЬ, СИМВОЛІВ І СПЕЦІАЛЬНИХ ТЕРМІНІВ" пишеться у формі, прийнятій для заголовків розділів пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) без порядкового номера.

На аркушах змісту наскрізні номера сторінки ставляться і рахуються.

Вступ

Вступ виконується на аркушах форматом А4 (210х297 мм) Кожна сторінка змісту мусить мати рамку й основний напис. Основний напис на сторінках вступу виконується за формою додатка Б.

Заголовок "ВСТУП" пишеться у формі, прийнятій для заголовків розділів пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) без порядкового номера.

На аркушах вступу наскрізні номера сторінки ставляться і рахуються.

3.8 Основна частина пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи)

В основну частину пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) входять розділи загальної частини і спеціальної частини дипломного (курсового) проекту (роботи).

Кожна сторінка основної частини мусить мати рамку й основний напис. Основний напис на всіх сторінках кожного розділу основної частини пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) виконується за формою додатка Б.

Кожний розділ основної частини мусить мати змістовний заголовок.

Заголовки основної частини пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) пишуться у формі, прийнятій для заголовків розділів пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) з порядковими номерами структурних одиниць.

Послідовність розміщення розділів основної частини в пояснювальній записці дипломного (курсового) проекту (роботи) повинна бути такою:

– розділ аналітичного огляду (при необхідності);

– розділ задач проекту (роботи) (при необхідності);

– розділ вибору та обґрунтування напрямку Розв’язку завдань проекту (роботи) (при необхідності);

– розділи науково-дослідницької частини (при необхідності);

– розділи спеціальної частини (розділи, що відображають методику, зміст і результати виконаної роботи);

– розділ економіко-організаційної частини;

– розділ охорони праці і навколишнього середовища.

На аркушах основної частини пояснювальної записки дипломного (курсового) проекту (роботи) наскрізні номера сторінки ставляться і рахуються.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 192 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...