Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні положення по виконанню контрольної роботи



Виконання контрольної роботи, згідно з навчальним планом дисципліни „Маркетинг", сприяє кращому оволодінню теоретичними і практичними питаннями курсу, розумінню можливостей та сутності впровадження маркетингових положень в діяльність суб’єктів ринку вумовах становлення та розвитку ринкових відносин в Україні.

Завдання отримують у викладача, який буде рецензувати роботу. Слухачі повинні здати контрольні роботи у встановлений навчальним графіком термін на кафедру університету. Після перевірки та співбесіди зі слухачем з питань роботи приймається недиференційований залік. Контрольна робота виконується на основі глибокого вивчення законодавства України з питань маркетингової діяльності, спеціальної вітчизняної та зарубіжної літератури.

В методичних вказівках наведений список рекомендованої літератури. Поряд з цим, слухач самостійно підбирає літературу (книги, брошури, статті та інше) та відповідні нормативні документи.

Контрольну роботу потрібно виконати на окремих аркушах, які необхідно скріпити, або в навчальному зошиті, залишивши праве поле 25 мм. На титульному аркуші слід вказати прізвище, ім'я та по-батькові студента, його домашню адресу, курс, групу, спеціальність. Робота повинна бути написана охайно, розбірливим почерком. Після викладених питань потрібно додати перелік використаної літератури відповідно до встановлених вимог написання списку літератури.

Посилання на літературні джерела слід вказувати по тексту контрольної роботи у квадратних дужках. Наприклад, посилання (3,50) показує:3 - порядковий номер джерела позначеного у списку літератури, 50 - сторінка із цього джерела. В кінці роботи ставиться дата та підпис виконавця.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 158 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...