Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Робота над змістом курсової роботи



Керівник курсової роботи видає бланк завдання до курсової роботи (додаток 3), в якому вказується тема роботи, індивідуальне завдання, графік виконання.

Виконання індивідуального завдання (додаток 4) є обов`язковою частиною курсової роботи.

Рекомендується починати роботу з першого розділу. Завершуючи роботу над розділом необхідно сформулювати висновки та пропозиції, що витікають зі змісту даного розділу. Це допоможе в подальшому підготувати загальні висновки та пропозиції.

В основній частині викладається зміст дослідження за розділами курсової роботи. Рекламні матеріали з закладів розміщення розміщуються як додатки, після списку використаної літератури.

Після написання розділів курсової роботи необхідно приступити до підготовки вступу, в якому має бути обґрунтовано актуальність обраної теми,


зазначено її теоретичне та практичне значення; формулюється мета, завдання роботи, предмет, об’єкт дослідження; дається аналітичний огляд літератури, коротка характеристика джерел, які мають відношення до теми; зазначається структура курсової роботи.

Завершальним етапом є підготовка висновків та пропозицій, які повинні містити оцінку результатів роботи, відповідати меті та завданням курсової роботи.

Список використаної літератури є важливою частиною курсової роботи, так як висвітлює виконану роботу та глибину дослідження теми. В списку літератури мають бути зазначені тільки ті джерела, які були використані автором.

Джерела інформації можна розміщувати одним із таких способів: у порядку появи посилань у тексті (найбільш зручний для користування і рекомендований при написанні курсової роботи), в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або заголовків, у хронологічному порядку.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 314 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...