Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Варіанти завдань контрольної роботи і курсового проекту вибираються згідно трьом останнім цифрам залікової книжки студента



Третя цифра справа - відповідає номеру схеми механізму

Друга цифра справа - відповідає номеру таблиці

Перша цифра справа - відповідає номеру варіанту в таблиці

Наприклад: номер залікової книжки №05724, відповідає варіанту № 724, де: 7 – номер схеми механізму; 2 – номер таблиці: 4 – номер варіанту в таблиці.

Контрольна робота виконується на аркушах формату А4. Малюнки та графічна частина виконується олівцем (або пастою) за допомогою приладдя для креслення. Оформлення та виконання контрольної роботи дозволяється з використанням різноманітних програм та комп’ютерної техніки.

При виконанні контрольної роботи розглядається тільки кривошипно–повзуний механізм (виділений на схемі). Відповідно з таблиці вибираються данні з першого по десятий пункт. Розглядається тільки одне положення механізму при повороті кривошипу на кут , згідно таблиці.

В контрольній роботі проробляються наступні питання:

1. Побудова кінематичної схеми механізму;

2. Побудова планів швидкостей та прискорень;

3. Визначення реакцій в кінематичних парах;

4. Визначення зрівноважувальної сили способом Жуковського.

Курсовий проект складається з п’яти розділів. ІІІІ розділах розглядається задача аналізу важільного механізму. IV розділі розглядається задача синтезу зубчатого механізму приводу кулачка. V розділі розглядається задача синтезу кулачкового механізму.

Графічна частина курсового проекту виконується олівцем за допомогою приладдя для креслення, або з допомогою комп’ютера на аркушах формату А3 та А4 звідповідними штампами. Пояснювальна записка виконується на аркушах формату А4 з відповідними штампами, в рукописному чи комп’ютерному вигляді.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 222 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...