Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Та контрольної роботи по дисципліні



МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

Варіанти завдань з курсового проекту

та контрольної роботи по дисципліні

«Теорія механізмів і машин»

(напрямку:6.050502 «Інженерна механіка»,

6.050503 «Машинобудування»,

6.070106 «Автомобільний транспорт»)

Затверджено

редакційно – видавничою секцією

науково – методичною радою ДДТУ

(Протокол № __від «___»_____2011)

Дніпродзержинськ

Методичні вказівки варіанти завдань з курсового проекту та контрольної роботи по дисципліні «Теорія механізмів і машин» (напрямку:6.050502 «Інженерна механіка», 6.050503 «Машинобудування», 6.070106 «Автомобільний транспорт») / укл: Романюк О.Д. – Дніпродзержинськ: ДДТУ, 2011. – 28с.

Наведені схеми компресорів, які використовуються для виконання курсових проектів та контрольних робіт з дисципліни Теорія механізмів і машин, а також таблиці з технічними динними відповідних механізмів.

Призначені для студентів механічних спеціальностей денної та заочної форми навчання.

Рис. 11, табл. 12, Бібліогр.: 7 назв.

Відповідальний за випуск: зав. каф. ТПМ, проф. Мамаєв Л.М.

Рецензент: канд. техн. наук, доцент Рудасьов В.Б.

Затверджено на засіданні кафедри теоретичної та прикладної механіки ДДТУ (Протокол № 5 від 10 листопада 2011р.)

Романюк. О. Д.

Видавництво ДДТУ, 2011

ВСТУП

Сучасний інженер повинен володіти новими методами розрахунку та конструювання нових швидкохідних автоматизованих та високовиробничих машин. Раціонально спроектована машина повинна задовольняти соціальним вимогам – безпека обслуговування персоналу, а також експлуатаційним, економічним і виробничим вимогам.

Для виконання такого роду задач студент повинен глибоко вивчати основні положення теорії механізмів, та загальні методи кінематичного і динамічного аналізу та синтезу механізмів, а також набувати практичних навиків по використовуванню цих методів по відношенню до задач дослідження та проектування кінематичних схем і машин різних типів.

Тому рядом з теоретичним вивченням курсу теорії механізмів і машин студенти обов’язково виконують контрольну роботу та курсовий проект по теорії механізмів і машин. Контрольна робота та курсове проектування допомагає закріпити, поглибити та узагальнити теоретичні знання, а також використовувати ці знання в комплексному рішенні конкретної інженерної задачі по дослідженню та розрахунку механізмів і машин.

Самостійна робота студента при виконанні контрольної роботи та курсового проекту дає можливість оволодіти методикою користування літературою, таблицями та іншими джерелами інформації.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 226 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...