Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Економічна ефективність малого та середнього бізнесу у рибництві



Критерії оцінки функціонування малого та середнього бізнесу. Показники, які відображають ефект підприємницької діяльності у рибництві. Економічна оцінка виробничо-господарської діяльності підприємницької структури та її суб’єктів. Економічна оцінка організаційних, технологічних, інноваційних, маркетингових, фінансово-кредитних рішень на підприємстві.

Основи виникнення і розвитку підприємництва.

Організація суспільного виробництва та його структура. Сутність та еволюція економічних систем, Товарне виробництво – основа виникнення підприємництва. Підприємницька ідея, шляхи її пошуку. Визначення переваг створюваного бізнесу.

Технологія заснування власної справи.

Засновницькі документи та їх підготування. Статутний фонд та його формування. Державна реєстрація суб’єктів підприємницької діяльності. Основні способи організації власного бізнесу, Обмеження підприємництва та принципи діяльності.

Закони функціонування ринку та конкуренція

Попит і закон попиту. Пропозиція і закон пропозиції. Еластичність попиту і пропозиції. Закони, які управляють поведінкою підприємців-товаровиробників. Сутність конкуренції, її форми та методи конкурентної боротьби. Конкурентоспроможність підприємства.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 277 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...