Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Бетонні роботи



Автобетонозмішувач АБС-6ДА з бетонною сумішшю задньою ходою підходить до поворотної бадді і вивантажує у неї суміш.

Бетонник 2-го розряду на приймальному майданчику слідкує за завантаженням поворотної бадді; виконує стропування бадді до крюка крана, подає команду на підйом і регулює канатом-відтяжкою подачу бадді до місця бетонування, крім того він приймає і встановлює порожню баддю під навантаження.

Кранівник піднімає баддю з бетонною сумішшю, суміщаючи у випадку необхідності підйом чи опускання з поворотом стріли крана, і, не міняючи позиції (місця стоянки) крана, подає баддю до робочих місць.

Бетонник 2-го розряду разом із бетонником-опалубником 3-го розряду біля місця укладання суміші приймає завантажену баддю, і регулює подачу суміші в баддю; один із них відкриває затвор, інший вмикає вібратор, навішений на баддю, і регулює подачу суміші в конструкцію (рис. 4), він же сигналізує і подає команду кранівнику про переміщення, опускання чи піднімання поворотної бадді.

Бетонник-опалубник 3-го розряду виправляє дефекти опалубки у процесі бетонування, встановлює вигородки під час влаштування робочих швів, виконує обробку раніше укладеного бетону.

Бетонник 4-го розряду розрівнює і ущільнює бетонну суміш вібратором.

Рис. 6. Подача бетонної суміші в конструкцію поворотною баддею






Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 252 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...