Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вказівки щодо послідовності виконання навчальних завдань



Приступаючи до виконання навчальних завдань студенти повинні послідовно опрацьовувати лекційні матеріали, нормативну базу та основну літературу з тим, щоб:

2.4.1. В Журналі реєстрації господарських операцій ТОВ «Мрія»» за перший квартал 20__ року відобразити кореспонденції рахунків та суми операцій за своїм варіантом, здійснивши відповідні податкові розрахунки та вказавши посилання на норму (положення) податкового законодавства.

2.4.2. Відобразити господарські операції в регістрах податкового обліку з податку на додану вартість та в податковій декларації з податку на додану вартість та додатках до неї:

- Скласти податкові накладні підприємства за операціями 7 та 42;

- Скласти Реєстр отриманих та виданих податкових накладних за січень, лютий, березень 20__ року;

- Скласти Податкову декларацію з податку на додану вартість та необхідні додатки до неї за січень, лютий, березень 20__ року.

2.4.3. Провести згідно законодавчих вимог розрахунки з нарахування і утримання податку з доходів фізичних осіб і єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і скласти звіти за звітний період і, зокрема:

- Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування до органів Пенсійного фонду України, форма №Д4 (місячна) за січень, лютий, березень 20__ р.;

- Звіт по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням (Ф4-ФСС з ТВП) за перший квартал 20__ р.;

- Скласти податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (1-ДФ) за 1 квартал 20__ р.

2.4.4. Скласти податкові декларації (податкові розрахунки) ресурсних податків, зборів:

- Скласти Податкову декларацію з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) з додатками;

- Скласти Податкову декларацію збору: за спеціальне використання поверхневих та підземних вод; за спеціальне використання поверхневої води теплоелектростанціями з прямоточною системою водопостачання; за спеціальне використання поверхневих і підземних вод житлово-комунальними підприємствами; за спеціальне використання води, яка входить виключно до складу напоїв; за спеціальне використання поверхневих і підземних вод для потреб рибництва; за спеціальне використання кар'єрної, шахтної, дренажної води за 1 квартал 20_р.

- Скласти Податкову декларацію екологічного податку з додатками розрахунку податку за 1 квартал 20 __ р.

- Скласти Розрахунок суми збору за першу реєстрацію транспортних засобів

за 20__ р.

2.4.5. Скласти податкові декларації (звіти, розрахунки, довідки тощо) за іншими загальнодержавними та місцевими податками і зборами:

- Скласти Декларацію акцизного податку та додатки до неї і Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв за березень 20__ р.;

- Скласти Розрахунок суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства відповідно до Закону України "Про збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства" за березень 20__р..

2.4.6. Відобразити господарські операції в регістрах податкового обліку з податку на прибуток і Податковій декларації з податку на прибуток підприємства за 1-й кв. з додатками до неї:

- Визначити суми за господарськими операціями, які відносяться до складу доходів та витрат. Вказати номер статті і пункту Податкового кодексу України, на підставі яких сума за господарською операцією включається до доходів або до витрат;

- Відобразити суми доходів в Книзі обліку доходів і суми витрат в Книзі обліку витрат;

- Заповнити Податкову декларацію з податку на прибуток підприємства з додатками ІД, ІВ, АМ, АВ, ТП, ПЗ, ЗП за перший квартал та ознайомитися зі змістом і порядком заповнення додатків до Податкової декларації з податку на прибуток підприємства.

- Ознайомитися з порядком уточнення податкових зобов’язань у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 230 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...