Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вихідні дані навчальних завдань



Вихідними даними для виконання навчальних завдань на практичних заняттях є:

а) загальна інформація про діяльність Товариства з обмеженою відповідальністю (далі - ТОВ) «Мрія» станом на 01.01.20___ року (додаток 1);

б) журнал реєстрації господарських операцій ТОВ «Мрія» за перший квартал 20__ року (додаток 2).


Матеріальне забезпечення виконання навчальних завдань

В Робочому зошиті для виконання практичних завдань з дисципліни “Податковий облік і звітність” для студентів спеціальності 8106 «Облік і аудит», який видається кафедрою обліку підприємницької діяльності кожному студенту, містяться навчальні та типові форми облікових регістрів і типові форми звітних документів (податкових декларацій, розрахунків) і, зокрема:

· Журнал реєстрації господарських операцій;

· Книга обліку доходів і Книга обліку витрат;

· Податкова Декларація з податку на прибуток підприємства та додатки до неї;

· типова форма Податкової накладної та Реєстру отриманих та виданих податкових накладних;

· форми місячної Податкової декларації з податку на додану вартість, податкових декларацій за загальнодержавними та місцевими податками, зборами, форми податкових розрахунків за окремими податками, зборами, звіти за єдиним внеском на загальнообов’язкове державним соціальне страхування тощо.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 251 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...