Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні вимоги щодо оформлення курсової роботи



Курсова робота за обсягом складає 25-36 сторінок друкованого тексту через 1 інтервал на аркушах стандарту А4, сторінки курсової роботи нумеруються. Шрифт: Times New Roman розміром 14 пт. Кількість строк на аркуші 29-30 (враховуючи посторінкові посилання на джерела). Кількість знаків у строчці – 57-70 (враховуючи пропуски між словами та знаки пунктуації). Також можливе оформлення курсової роботи і в рукописному вигляді, але при цьому робота має бути написаною розбірливо та не розмашистим почерком (обсяг 40 сторінок).

Текст курсової роботи оформляють, залишаючи поля наступних розмірів: лівий – не менш 20 мм, правий – не менш 10 мм, нижній та верхній – не менш 20 мм.

Заголовки структурних частин курсової роботи «ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ» друкуються (пишуться) великими літерами симетрично до тексту.

Відстань між заголовком та текстом має бути не менш 2-3 інтервалів.

Першою сторінкою курсової роботи є титульний аркуш, який включається в загальну нумерацію сторінок, при цьому не проставляючи його номер. Наступні сторінки нумерують в правому верхньому кутку сторінки без крапки в кінці.

Номер розділу ставиться після слова «РОЗДІЛ». Підрозділи нумерують в межах кожного розділу, наприклад, «2.1» (перший підрозділ другого розділу).





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 183 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...