Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 1. Особливості початку досудового розслідування



1. Що є джерелом відомостей про кримінальні правопорушення? З яких джерел найчастіше надходить інформація про кримінальне правопорушення на практиці? Відповідь потрібно обґрунтувати статистичними показниками територіального РВ та в цілому по Україні.

2. Які відомчі нормативно-правові акти регулюють питання процесуальної фіксації заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення? Висвітлити особливості та порядок фіксації.

3. Які повідомлення визнаються анонімними та який порядок розгляду анонімних повідомлень про кримінальні правопорушення?

4. Які посадові особи органів внутрішніх справ уповноважені на прийняття заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення?

5. Які посадові особи органів внутрішніх справ уповноважені на реєстрацію заяв, повідомлень про кримінальні правопорушення?

6. Які посадові особи уповноважені на внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань?

7. Який процесуальний порядок внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань?

8. Чи за всією інформацію, що зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, приймається рішення про початок досудового розслідування (шляхом внесення відповідних відомостей до ЄРДР)?

9. Чи передбачає КПК України особливі порядки розгляду заяв та повідомлень щодо окремої категорії осіб?

10. Чи передбачає КПК України особливі порядку розгляду повідомлень щодо окремої категорії кримінальних правопорушень?





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 481 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.012 с)...