Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Обсяг курсової роботи та її оформлення



4.1. Орієнтовний обсяг курсової роботи – 25-30 друкованих сторінок формату А-4. Текст друкується лише на одній сторінці листа грамотно, акуратно, з полями на лівому та правому боці для викладу зауважень рецензента. Інтервал – 1.5, шрифт – Times New Roman, кегль – 14 (Word).

Будь-які скорочення слів, понять у викладі роботи (в заголовках, підзаголовках, плані, тексті, посиланнях на джерела та ін.), крім загальноприйнятих (наприклад, КК, КПК, ст.) неприпустимі. Курсова робота, викладена з помилками, неграмотно, брудно, без полів чи з неприпустимими скороченнями слів, повертається для повторного виконання.

4.2. Нумерацію сторінок подають арабськими цифрами. Першою сторінкою курсової роботи є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок. На титульному аркуші номер сторінки не ставлять, на наступних сторінках номер проставляють у правому верхньому куті сторінки без крапки в кінці. Вступ, висновок, кожний розділ, а у випадку поділу роботи на підрозділи — кожен підрозділ, а також список використаного нормативного матеріалу та літератури починається з нової сторінки. Підзаголовки відтворюються лише в тексті.

4.3. Курсова робота повинна бути підписана автором на останній сторінці після списку використаного нормативного матеріалу та літератури. Тут же треба зазначити дату (число, місяць та рік) фактичної здачі роботи для реєстрації.

4.4. Курсова робота надається на кафедру у роздрукованому (паперовому) підшитому варіанті і на електронному носієві (диск СD або DVD).





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 246 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...