Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Стаття 22. Різне



22.1. Будь-які додатки до цього Договору вважаються невід'ємною складовою частиною цього Договору лише в разі укладення їх у письмовій формі та за підписом усіх Учасників.

22.2. Якщо будь-яке з положень цього Договору з будь-якої причини втрачає чинність, силу, стає недійсним або Незаконним, така обставина не впливає на чинність або силу будь-якого або всіх інших положень цього Договору. В такому разі Учасники щонайшвидше розпочнуть переговори з позицій взаємної доброзичливості для заміни такого положення таким чином, щоб після такої заміни воно стало чинним і законним, і в максимально можливій мірі відбивало початковий намір Учасників стосовно суті питань, що розглядаються в цьому Договорі.

22.3. Будь-яке повідомлення, що потребується у зв'язку з цим Договором, надається у письмовій формі. Такі повідомлення вважатимуться наданими при особистому врученні або через сім днів після того, як вони були надіслані рекомендованою поштою. Повідомлення Учасникам мають направлятися за наперед обумовленими адресами.

Учасник, що змінив свою адресу або номер для надсилання повідомлень, повинен повідомити КТ та інших Учасників відповідно до умов Статті 22.3 цього Договору.

22.4. Цей Договір укладено у 3 (трьох) оригінальних примірниках українською мовою. Кожен з оригінальних примірників Договору має однакову автентичність та юридичну силу. Один оригінальний примірник Договору зберігається в одного з Уповноважених Товаришів, а другий – у призначеного Вкладника, третій використовується для цілей державної реєстрації КТ.

Кожен з Учасників має право протягом тридцяти робочих днів з дня реєстрації КТ та виготовлення печатки КТ отримати посвідчену Уповноваженим Товаришем копію цього Договору. Копіювання, посвідчення та розповсюдження Договору здійснюється коштами КТ.

22.5. Цей Договір узгоджується та тлумачиться відповідно до законодавства України.

22.6. Учасники не несуть відповідальності за невиконання своїх зобов'язань за цим Договором, якщо таке невиконання відбулось внаслідок обставин непоборної сили. Строки виконання зобов'язань за цим Договором повинні бути продовжені згідно з тривалістю періоду, під час якого діяли обставини, що заважали виконанню цих зобов'язань.

22.7. Всі суперечки поміж Учасниками, що виникають у зв'язку із тлумаченням цього Договору та виконанням КТ будь-яким Учасником своїх зобов'язань за цим Договором, вирішуються в судовому порядку відповідно до чинного законодавства України.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 201 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...