Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

УДК – 658.5



ДонецькИЙ державнИЙ УНІВЕРСИТЕТ управління

Кафедра інноваційного менеджменту та управління проектами

Методичні рекомендації

до виконання курсової роботи з дисципліни “Управління проектами”

для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування»

напряму підготовки 6.030601 “Менеджмент ”

професійного спрямування “Менеджмент організацій”

варіативної компоненти „Управління проектами в підприємництві”

Затверджено

на засіданні кафедри інноваційного менеджменту та управління проектами

Протокол № 1 від 29.08.2011 р.

Донецьк, ДонДУУ, 2011

УДК – 658.5

ББК – 65.050+74.58 (4 Укр) 26

М 54

М 54 Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни “Управління проектами” для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки 6.030601 “Менеджмент ” професійного спрямування “Менеджмент організацій” варіативної компоненти „Управління проектами в підприємництві” / Укл. О.В.Пономаренко, Т.М.Гладченко, Є.Л.Морозов, Т.К. Гречко, О.В.Іванова. – Донецьк: ДонДУУ, 2011. – 30 с.

Укладачі

д.держ.упр., доцент О.В. Пономаренко

к.держ.упр., доцент Т.М. Гладченко

к.держ.упр., доцент Є.Л. Морозов

к.держ.упр., доцент Т.К. Гречко

к.держ.упр. ст..викладач О.В. Іванова

Завідувач кафедри,

д.держ.упр., доцент О.В. Пономаренко

Загальні рекомендації включають загальні положення, зміст та структуру курсової роботи, вимоги до її оформлення та критерії оцінювання, тематику. Розроблені рекомендації допоможуть студентам у визначенні проблеми, існуючої в організації (підприємстві, установі), формулюванні теми курсової роботи, проведенні наукового дослідження, використанні його результатів при розробці концепції проекту, підготовці до презентації (захисту).


Зміст

Вступ.. 4

1. Загальні положення. 5

2. Структура і зміст курсової роботи. 7

3. Вимоги до оформлення курсової роботи. 21

4. Критерії оцінки виконання роботи. 24

5. Тематика курсових робот для студентів заочної форми навчання. 26

Список рекомендованих джерел інформації 28

Додаток А.. 30


Вступ

Методичні рекомендації до виконання курсових робіт розроблено відповідно програми підготовки студентів 4 курсу для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки 6.030601 “Менеджмент ” професійного спрямування “Менеджмент організацій” варіативної компоненти „Управління проектами в підприємництві”. Курсова робота є найважливішим та невід'ємним етапом цієї підготовки та завершує навчання з модулю “Основи проектного менеджменту“, характеризує здатності студента до виконання самостійної аналітичної роботи під керівництвом викладача.

Ціллю виконання курсової роботи є систематизація, закріплення та розширення теоретичних та практичних знань студента, подальше удосконалення навиків самостійного вирішення завдань, оволодіння методикою дослідження, узагальнення та логічного викладення матеріалу, вміння працювати в команді та оволодіння комунікативними навиками.

Курсова робота - це частина самостійної роботи студента, яка носить науково-практичний характер. У ході її виконання досягається ефект придбання практичних навичок використання отриманих на лекційних заняттях знань, а також вміння збирати та обробляти матеріал, формулювати проблему, проводити діагностику та аналіз. Робота підтверджує глибину висновків та пропозицій, критичність та творчість мислення. В період її захисту студенти демонструють вміння проводити ефективну презентацію положень роботи з використанням наочних матеріалів.

Використання проектного підходу у підготовці фахівців денної форми навчання передбачає розподіл їх на малі групи – команди для виконання функцій управління проектами за проектними ролями.

Розроблені рекомендації покликані допомогти студентам у використанні методології управління проектами для розробки й обґрунтування концепції проекту (інноваційного, інвестиційного, соціального) на базі конкретного підприємства або практичної ситуації.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 189 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...