Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тематика курсових робіт. Тематика курсових робіт, написання яких передбачено навчальними планами, розробляється та щорічно оновлюється відповідним викладачем кафедри



Тематика курсових робіт, написання яких передбачено навчальними планами, розробляється та щорічно оновлюється відповідним викладачем кафедри, в навантаженні якого закладено керівництво та прийняття захисту курсових робіт з відповідної дисципліни. Розгляд питань щодо затвердження тематики курсових робіт провадиться на засіданні кафедри.

Тему курсової роботи студент має право обрати самостійно із затвердженого кафедрою переліку, у відповідності зі своїми науковими і практичними інтересами, а також керуючись порадами викладачів і фахівців-практиків.

Студент може запропонувати і свою тему, при роботі над якою він розраховує проявити максимум ініціативи, найбільш повно використати свої знання з дисципліни, здобуті в коледжі, обґрунтувавши доцільність її розробки. У разі узгодження з науковим керівником доцільності розробки вищезазначеного дослідження, у заяві про затвердження теми курсової роботи має міститись відповідне обґрунтування.

Тема курсової роботи повинна бути актуальною і досить конкретною. ЇЇ основними характеристиками є: актуальність, новизна, практична значимість. Найбільшу цінність має робота, висновки якої будуть корисними для подальшого практичного застосування.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 210 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...