Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зміна місць по колу



Мета: розминка з м'ячем або варіанти на вибір керівника; закріплення удару внутрішньою стороною стопи, а також середньою, зовнішньою, внутрішньою частинами підйо­му.

Підготовка. 4-10 гравців. Коло діаметром 10-20 м.

Зміст гри. Гравець після пере­дачі м'яча займає нову пози­цію, яку зберігає до одержан­ня м'яча. Щоб гра мала харак­тер змагання, треба рахувати, скільки передач було зробле­но за певний проміжок часу. Гравці різних кіл можуть зма­гатися між собою.

Правила гри: 1) Гравці стоять по колу. Один з них б'є м'ячем у бік іншого, біжить за м'я­чем і займає позицію гравця, якому він зробив передачу. Останній після одержання м'я­ча повинен негайно зробити передачу наступному та бігти за м'ячем. 2) Гравцям не дозво­ляється заважати один одному.

Варіанти:

1) По-різному встановлюється вид передачі (м'яч відразу ж передавати да­лі або попередньо зупинити низький чи напівнизький м'яч, з доторканням до землі).

2) Удар головою, зменшивши діаметр кола.

3) Гра двома м'ячами.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 319 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...