Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Фінансове і матеріальне забезпечення заходів захисту населення



Фінансування цільових програм захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, забезпечення сталого функціонування підприємств і організацій здійснюється відповідно до законодавства України.

Під час ліквідації надзвичайної ситуації на загальнодержавному рівні за подання заінтересованих центральних органів виконавчої влади використовуються спеціальні фінансові та матеріальні резерви, у тому числі: кошти резервного фонду Кабінету Міністрів України та запаси державних матеріальних резервів техніки і спеціальних видів майна.

Під час ліквідації надзвичайної ситуації на регіональному рівні використовуються спеціальні фінансові та матеріальні резерви: кошти резервного фонду обласних та міських державних адміністрацій; регіональні запаси матеріальних резервів, техніки та спеціальних видів майна; у разі вичерпання зазначених джерел фінансування, у виняткових випадках, виділяються у встановленому порядку необхідні кошти в обґрунтованих межах з резервного фонду Кабінету Міністрів України.

Під час ліквідації надзвичайної ситуації на місцевому рівні використовуються спеціальні фінансові та матеріальні резерви: кошти резервного фонду районних, районних у містах державних адміністрацій; місцеві запаси матеріальних резервів, техніки та спеціальних видів майна; у разі вичерпання зазначених джерел фінансування, у виняткових випадках, виділяються у встановленому порядку необхідні кошти в обґрунтованих межах резервного фонду обласних та міських державних адміністрацій.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 292 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...