Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 9. Підприємство виготовляє вимірювальні прилади та здійснює дослідницько-конструкторські роботи за рахунок бюджетних асигнувань



Підприємство виготовляє вимірювальні прилади та здійснює дослідницько-конструкторські роботи за рахунок бюджетних асигнувань. У вересні поточного року відвантажено вимірювальних приладів (за контрактними цінами) склав 240 тис. грн. (перша подія), у тому числі на суму 100 тис. грн безкоштовно передано науковим організаціям, внесеним до Державного реєстру наукових організацій). Дослідницько-конструкторських робіт виконано на суму 60 тис. грн.

У вересні благодійній організації у формі благодійної допомоги безоплатно передано вимірювальні прилади на суму 25 тис грн.

У цьому ж місяці було сплачено постачальникам вартість сировини та матеріалів, які використовуються для виробництва вимірювальних приладів, на суму 80 тис. грн. Крім того, було придбане обладнання за контрактною ціною на суму 12 тис. грн., яке використовується для дослідницько-конструкторських робіт.

ПДВ в бюджет за липень визначено у сумі 10 тис. грн. Перевірити достовірність цієї суми, вказати строки подання податкової звітності та строки сплати. У разі виявлення порушень нарахувати фінансові санкції та визначити загальну суму донарахувань в бюджет, вважаючи, що перевірка проводилась у грудні поточного року. Розрахунки та відповідь пояснити, посилаючись на чинне законодавство України.

Тема. Контроль за правильністю нарахування та своєчасністю сплати до бюджету податку на прибуток





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 213 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...