Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 3. Фірма „Прінт” спеціалізується на наданні поліграфічних послуг: виготовлення та друк візиток, документів



Фірма „Прінт” спеціалізується на наданні поліграфічних послуг: виготовлення та друк візиток, документів, продукції рекламного характеру. Керівництвом фірми, у зв’язку з проведенням „Євро-2012”, прийнято рішення у поточному календарному році здійснити випуск словників (українсько-англійських та українсько-німецьких) у зручному кишеньковому форматі. У січні надруковано та відвантажено словників на 5 тис грн, у березні на 7 тис грн, у жовтні – на 15 тис грн.

Крім того, платник надавав і свої традиційні поліграфічні послуги: у січні на 10 тис грн., у наступних місяцях до кінця року – на 9 тис грн кожен місяць.

Сплачено постачальникам вартість сировини та матеріалів, які використовуються для друку всіх видів продукції фірми щомісячно на суму 5 тис грн.

Завдання:

1. За даними податкового обліку платника встановити суму ПДВ до сплати.

2. Вказати строки подання податкової звітності та строки сплати.

3. Розрахунки та відповідь пояснити, посилаючись на чинне законодавство України.

Довідково. Фірма „Прінт” зареєстрована платником ПДВ і перебуває на місячному податковому періоді. Усі обсяги постачання зазначені без ПДВ. Платник звітував про відсутність діяльності та відповідно не сплачував ПДВ протягом року.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 247 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...