Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Продовження додатка К



ІV етап – Декомпозиція діаграми «Максимізувати процентну маржу за умови рівності термінів розміщення і залучення фінансових ресурсів», яка представлена на рис. 3.15. Декомпозиція діаграми містить в собі певні блоки.

Рис. 3.15. Декомпозиція діаграми «Максимізувати процентну маржу за умови рівності термінів розміщення і залучення фінансових ресурсів»

Далі надати коментар, наприклад:

«По – перше, визначити обсяг попиту на кредитні ресурси. Вхідною інформацією для цього блоку служить рівень ефективності депозитної діяльності банку. Виходом з даного блоку є обсяг попиту на кредитні ресурси.

По – друге, визначити обсяг пропозиції депозитних ресурсів. Вхідною інформацією для цього блоку служить рівень ефективності депозитної діяльності банку. Виходом з даного блоку є визначений обсяг депозитних ресурсів.

По – третє, сформувати цільову функцію. Виходом з даного блоку є сформована цільова функція, яка була одержана на основі обсягу попиту на кредитні ресурси та обсягу пропозицій депозитних ресурсів.

По – четверте, сформувати обмеження для параметрів цільової функції. Вхідною інформацією для цього блоку служить цільова функція. Виходом з даного блоку є обмеження параметрів цільової функції.

По – п’яте, знайти максимальне значення процентної маржі банку. Вихідною інформацією з даного блоку буде максимальне значення процентної маржі банку за умови рівності термінів розміщення і залучення фінансових ресурсів».





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 214 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...