Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Продовження додатка К



ІІІ етап – декомпозиція діаграми «Максимізувати процентну маржу банку» на складові блоки, яка представлена на рис. 3.14. Для всіх блоків цього рівня декомпозиції в якості управління буде виступати нормативно правові акти.

Рис. 3.14. Діаграма декомпозиції оцінки максимізації процентної маржі банку

Далі надати коментар, наприклад:

«Механізмом є інформаційні технології та аналітик фінансового відділу. Отримання максимізації процентної маржі здійснюється за результатами виконання певних дій фінансового аналітика.

По – перше, максимізація процентної маржі за умови рівності термінів розміщення і залучення фінансових ресурсів. Вхідною інформацією для цього блоку служить рівень ефективності депозитної діяльності банку. Виходом з даного блоку є максимальне значення процентної маржі банку за умови рівності термінів розміщення і залучення фінансових ресурсів.

По – друге, максимізація процентної маржі за умови неузгодженості у часі грошових потоків. Для цього блоку вхідною інформацією є рівень ефективності депозитної діяльності. Результатом (виходом) є максимальне значення процентної маржі банку за умови неузгодженості у часі грошових потоків.

По – третє, обрання оптимальних параметрів депозитної діяльності банку. Вхідною інформацією для цієї діаграми слугує вихід з попередніх діаграм – максимальне значення процентної маржі за умови рівності термінів розміщення і залучення фінансових ресурсів та максимальне значення процентної маржі за умови неузгодженості у часі грошових потоків. Виходом є оптимальні параметри депозитної діяльності банку».





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 231 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...