Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вибір теми дипломної роботи



Виконання дипломної роботи розпочинається вибором теми та затвердженням її кафедрою банківської справи. Вибір теми вирішальним чином обумовлює результат дослідження. При обранні теми основними критеріями повинні бути актуальність, новизна і перспективність; наявність теоретичної бази; можливість виконання теми в даній установі банку; можливість отримання від впровадження результатів дослідження економічного ефекту.

Тематика дипломних робіт опрацьовується випускаючою кафедрою, виходячи із завдань, що випливають з програми підготовки магістрів з банківської справи, актуальності й можливості проведення науково-дослідної роботи з тих чи інших питань протягом часу, передбаченого навчальним планом.

З метою забезпечення відповідності тематики робіт сучасним вимогам конкретний перелік тем кожного року пере­глядається та затверджується кафедрою банківської справи.

Теми дипломних робіт та анотації до деяких з них наведені в додатку Н – для програми підготовки «Аналітика банківських процесів» та в додатку П – для програми підготовки «Банківський менеджмент».

Для вибору теми дипломної роботи студенти особисто подають заяву. Обрана тема погоджується та уточнюється з керівником, після чого слухачі розробляють план і календарний графік роботи, який має відповідати календарному графіку (у завданні до дипломної роботи), затвердженому кафедрою банківської справи.

Відповідно до теми для виконання роботи студенту видається завдання за встановленою формою (додаток Д).





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 233 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...