Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Харків. Вид. ХНЕУ, 2013



МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

УКРАЇНИ

ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Методичні рекомендації

До виконання дипломних робіт на здобуття

освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр»

для студентів спеціальності 8.03050802 «Банківська справа» всіх форм навчання

Харків. Вид. ХНЕУ, 2013


ЗАТВЕРДЖЕНО

на засіданні кафедри банківської справи

Протокол № 2 від 21.09.2012 р.

Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» для студентів спеціальності 8.03050802 «Банківська справа» всіх форм навчання / Укл.: О. М. Колодізєв, І. М. Чмутова, О. В. Лебідь. — Харків: Вид. ХНЕУ, 2013. — 78 с. (Укр. мов.)

Визначено загальні вимоги до організації процесу підготовки, виконання та захисту дипломних робіт магістрів за програмами підготовки „Банківський менеджмент” і „Аналітика банківських процесів” з виділенням основних етапів: вибір теми дослідження; визначення мети та завдань дослідження; добір і аналіз літератури з обраної теми і розробка плану роботи; розгляд теоретичних аспектів вирішення проблеми; підбір фактичного матеріалу і його аналіз; розробка та обґрунтування методичних рекомендацій та практичних підходів; формулювання висновків і оцінка одержаних результатів; оформлення та захист магістерської роботи. Подано тематику магістерських робіт, структурні елементи, вимоги до їх оформлення.

Рекомендовано для студентів спеціальності „Банківська справа” всіх форм навчання.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 208 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...