Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Схема обробки поверхні 1



Під схемою обробки розуміють умовне зображення оброблюваної заготівки, її установки і закріплення на верстаті з вказівкою положення ріжучого інструменту щодо заготівки і рухів різання що Беруть участь у формоутворенні руху на схемі обробки позначають стрілками і указують їх розмірність. Інструмент показують в положенні, відповідному закінченню обробки поверхні заготівки. Оброблену поверхню на схемі виділяють потовщеною лінією і приводять значення одержуваного розміру.

Приклад зображення схеми обробки для заданої поверхні 1 наведений на рисунку 19.

Рисунок 19 - Схема обробки поверхні 1

Розрахунок режимів різання для обробки поверхні 2.

Елементами процесу різання є глибина різання t, подача s і швидкість різання v. Сукупність цих величин називають режимом різання.

В даному розділі приводиться розрахунок режиму різання для обробки поверхні 2. Як початкові дані даного прикладу використовуються результати виконаного завдання 2 для випадку вертикального розташування відливання у формі.

Елементи режиму різання звичайно встановлюють в порядку вказаному нижче.

1 Призначають глибину різання t При чорновому точінні і відсутності обмежень по потужності устаткування глибину різання (рисунок 20) приймають рівній припуску на механічну обробку (див. табл. 3)

Рисунок 20- Схема обробки поверхні 2





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 265 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...