Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Формули та рівняння



1 Формули та рівняння розташовують безпосередньо після тексту, в якому вони згадуються вперше, посередені аркушу. Вище і нижче формули або рівняння повинно бути залишено не менше одного вільного рядка.

2 Формули та рівняння (за винятком, наведених у додатках) слід нумерувати порядковою нумерацією в межах розділу. Номер формули або рівняння зазначають на рівні формули або рівняння в дужках у крайньому правому положенні на рядку.

3 Пояснення значень символів і числових коефіцієнтів, що входять до формули чи рівняння, слід наводити безпосередньо під формулою у тій послідовності, в якій вони наведені у формулі чи рівнянні. Пояснення значення кожного символу та числового коефіцієнта слід давати з нового рядка. Перший рядок пояснення починають з абзацу словом “де” без двокрапки.

Приклад - Густина (плотность) зразка , кг/м3, обчислюють за формулою:

= ,

де m - маса зразка, кг;

v - об’єм зразка, м3.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 233 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...