Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Збір за спеціальне використання рибних ти інших водних живих ресурсів



Водні живі ресурси це сукупність водних організмів, життя яких неможливе без перебування у воді.

Платниками є громадяни, які здійснюють любительське рибальство

Рибогосподарські водойми (їх ділянки), які любительське і спортивне рибальство здійснюють за плату, користуються нормативами, що визначають органи рибоохорони на підставі біологічних та наукових обгрунтувань.

Нормативи плати за вилов риби, добування інших водних живих ресурсів, цо здійснюється за умов їх спеціального використання, встановлюються відповідно до Нормативів затверджених постановою Кабінету Міністрів України.

Обчислення плати за спеціальне використання водних живих ресурсів при здійсненні любительського рибальства (далі - плата за лов) проводиться за формулою:

п=н к*т,

де П - розмір плати за лов у гри внях; Н - норматив і шати за спеціальне використання водних живих ресурсів 8 гривнях за! кг; К - добова норма вилову, яку встановлено дозволом; Т -термін дії дозволу (діб).

Внесення плати за спеціальне використання водних живих ресурсів громадянами здійснюється одночасно з оплатою дозволу на здійснення любител ьс ького рибальства.

Органи рибоохорони уповноважені сплачувати цей збір та подавати квартальн і річні звіти. Збір за використання водних живих ресурсів перераховується до Державного бюджету в розмірі 100 %.

Термін подання розрахунку щоквартально - на протязі 20 днів за звітним кварталом, терміни салати — на протязі 10 днів за останнім днем звітного кварталу





Дата публикования: 2014-10-30; Прочитано: 333 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...