Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Конденсатозбірники, гідрозатвори, контрольні трубки та інші мережеві пристрої



1. Усунення перекосів кришок коверів, осідань коверів та інших несправностей.

2. Перевірка щільності різьбових з'єднань конденсатозбірників і гідрозатворів мильною емульсією.

3. Змазування різьблення пробок і кранів тавотом і постановка їх з підмоткою лляного пасма (1 раз в рік і при виявленні витоку газу).

4. Усунення пошкоджень оголовків стояків з конденсатозбірників і гідрозатворів.

5. Нарощування або обрізка вивідних трубок конденсатозбірників, гідро затворів і контрольних трубок, якщо їх висновки надмірно занижені або виходять за межі кришки ковера (при неможливості опустити або підняти килим).

6. Тимчасовий огорожу і нарощування стояків конденсатозбірників і гідрозатворів під час можливого затоплення їх талими водами (в нізмених місцях).

7. Розчинення льоду в стояках конденсатозбірників і гідрозатворів спеціальними розчинниками (метанол, технічні спирти, ксилол та ін) з наступним видаленням конденсату.

8. Очищення конденсатозбірників від бруду шляхом подачі через стояк води під тиском з наступним видаленням розрідженого осаду.

9. Заміна несправних кранів та інших деталей конденсатозбірників і гідрозатворів на справні при неможливості усунути дефекти на місці.





Дата публикования: 2014-10-18; Прочитано: 630 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...