Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оцінювання фінансового стану підприємства



Необхідно ознайомитися з фінансовою звітністю підприємства за попередні роки і пояснювальними записками до річних звітів.

Вивчити та проаналізувати основні показники діяльності підприємств, установ організацій:

— оцінити фінансові результати діяльності юридичної особи за останні роки;

— проаналізувати основні показники фінансового стану підприємства, установи, організації за останні роки: майновий стан підприємства; фінансова стійкість і стабільність підприємства; ліквідність і платоспроможність підприємства; прибутковість та рентабельність підприємства; ділова активність підприємства;

— оцінити позитивні або негативні тенденції в його зміні, з’ясовувати фактори впливу на погіршення або поліпшення фінансового стану.

3.8. Фінансове планування на підприємстві

Потрібно ознайомитись із формами фінансових планів, що складаються на підприємстві. Навчитися розраховувати фінансові показники, а також виконувати допоміжні розрахунки при складанні фінансових планів.

Зокрема, потрібно ознайомитися зі змістом бізнес-плану підприємства, методикою складання фінансового плану підприємства, опрацювати фінансову частину бізнес-плану підприємства, платіжний календар та баланс надходження коштів.






Дата публикования: 2015-02-17; Прочитано: 174 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...