Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мохненко А.С. – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіки Херсонського державного університету



Скрипник С.В., Шепель І.В., Коваль С.В., Собченко А.М., Круковская О.В.Бухгалтерський облік: Робочий зошит до практичних занять для студентів ΙΙ курсу економічного факультету спеціальності 6.030509 “Облік і аудит” - Херсон: ХДАУ, Колос. – 2014 р. – 24 с.

Метоюробочого зошита є закріплення теоретичних знань концепцій та процедур, що складають обліковий процес, вирішення проблемних ситуацій, оволодіння практичними навичками організації обліку відповідно до його форм, починаючи з підготовки наказу про облікову політику та закінчуючи аналізом фінансової звітності, вміння застосовувати знання на практиці. На основі аналізу ситуацій вміти внести пропозиції щодо покращання бухгалтерського обліку, мінімізації податків, зміцнення фінансового стану підприємства, виявлення резервів зниження собівартості продукції, розробки заходів з підвищення ефективності управління оборотним капіталом, усунення помилок в поточному обліку і бухгалтерській звітності.

Робочий зошит призначений для студентів спеціальності “Облік і аудит”.

Скрипник С.В. 2014 р.

Шепель І.В. 2014 р.

Коваль С.В. 2014 р.

Собченко А.М. 2014 р.

Круковская О.В. 2014


МОДУЛЬ 1. НАУКОВІ ОСНОВИ ТА МЕТОДИЧНІ ПРИЙОМИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

Змістовий модуль 1. Сутність і види бухгалтерського обліку.





Дата публикования: 2015-02-20; Прочитано: 202 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...