Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основна частина роботи



Титульний аркуш роботи.

Оформлення титульного аркушу роботи не потребує особливих пояснень, тому наводимо варіант його оформлення (див. додаток 1).

2. Зміст роботи.

Зміст подають на початку роботи. Він містить найменування та номери початкових сторінок усіх розділів, підрозділів та пунктів (якщо вони мають заголовок), зокрема вступу, висновків до розділів, загальних висновків, додатків, списку використаних джерел.

Вступ.

Розкриває сутність і стан наукової проблеми (задачі) та її значущість, підстави і вихідні данні для розробки теми, обґрунтування необхідності проведення дослідження. Зміст вступу повинен містити вказівку на актуальність теми, мету і задачі дослідження.

Основна частина роботи.

Основна частина курсової роботи складається з розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів. Кожний розділ починається з нової сторінки. В кінці кожного розділу необхідно сформулювати висновки із стислим викладенням наведених у розділі результатів дослідження, що дає змогу відмежувати загальні висновки від другорядних подробиць.

5. Висновки.

Викладають найбільш важливі наукові та практичні результати, одержані в роботі, які повинні містити формулювання розв’язаної наукової проблеми (задачі), її значення для науки і практики, та рекомендації щодо їх використання.

6. Додатки.

За необхідності до додатків доцільно включати допоміжний матеріал, необхідний для повноти сприйняття дослідження (таблиці допоміжних цифрових даних, ілюстрації, схеми допоміжного характеру тощо).





Дата публикования: 2015-02-20; Прочитано: 153 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...