Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Визначення об’єму суміші за формулою Сієнітцера



Формула Сієнітцера має наступний вигляд

Підставивши значення отримаємо

Порівнюючи отримані результати, бачимо, що об’єми сумішей нафтопродуктів за дифузійною теорією змішування та формулою Сієнітцера близькі за зазначенями, тоді як формула Фоулера і Броуна дає доволі завищене значення.

4 РОЗРАХУНОК РОЗКЛАДКИ СУМІШІ НА КІНЦЕВОМУ ПУНКТІ НАФТОПРОДУКТОПРОВОДУ

В даному випадку суміш, що утворюється при послідовному перекачуванні, ділиться на дві частини і додається в допустимих кількостях в резервуари кінцевого пункту.

Відповідно до запасу якості (температура кінця кипіння авто бензину температура спалаху дизпалива ) вибираємо допустимі концентрації одного нафтопродукту в іншому. Беремо зимовий вид бензину і зимове дизпаливо.

4.1 Розділення суміші навпіл – при 50 %

Запишемо рівність, яка відповідає діленні суміші навпіл:

Визначаємо загальний об’єм суміші на кінцевому пункті:


Розкладка суміші діленням її навпіл може бути проведена тоді коли ГДК нафтопродукту один в одному є близькі за значенням, як і в даному варіанті.





Дата публикования: 2015-02-17; Прочитано: 208 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...